Tietosuojalauseke

Tammikuu 5 2021

Art. Tietosuojalain 13 kohta

Asetuksen 13/196 koodin 2003 §:n mukaisesti annamme sinulle seuraavat tiedot.

Meistä https://www.lgdinformatica.com uskomme vierailijoidemme yksityisyyden olevan erittäin tärkeää. Tässä asiakirjassa kuvataan sivustomme keräämien ja tallentamien henkilötietojen tyypit ja niiden käyttö.

Lokitiedostot

Kuten monet muutkin sivustot, meidänkin on käytettävä lokitiedostoja. Nämä tiedostot yksinkertaisesti kirjaavat kävijät sivustolle - yleensä tavallinen menettely yritysten isännöimiseksi ja analytiikkapalvelujen isännöimiseksi.

Lokitiedostoihin sisältyvät tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), tiedot, kuten päivämäärän ja kellonajan, viittaussivut, poistumis- ja syöttösivut tai napsautusten määrän.

Näitä tietoja käytetään trendien analysointiin, sivuston hallintaan, käyttäjien liikkumisen seuraamiseen ja väestötietojen keräämiseen. IP-osoitteita ja muita tietoja ei siis ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettavaan tietoon kaikki tiedot kerätään ehdottomasti nimettömässä muodossa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan automaattisesti selaimen tietokoneelle selaimessa. Ne sisältävät perustietoja Internet-selaamisesta ja selaimen ansiosta ne tunnistetaan joka kerta, kun käyttäjä vierailee sivustolla.

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä, myös kolmansien osapuolten toimittamia evästeitä, selauskokemuksen parantamiseksi, surffaajien sallimiseksi käyttää mitä tahansa verkkopalvelua ja seurata sivuston navigointia.

Kuinka poistaa evästeet

Evästeet voidaan poistaa käytöstä suoraan käytetystä selaimesta avaamalla asetukset (asetukset tai vaihtoehdot): tämä valinta voi rajoittaa joitain sivuston navigointiominaisuuksia.

Evästeiden hallinta

Tällä sivustolla käytetyt evästeet voivat kuulua alla kuvattuihin luokkiin.

  • Toiminnan ehdottomasti välttämätön toiminta

    Nämä evästeet ovat luonteeltaan teknisiä ja antavat sivuston toimia oikein. Esimerkiksi he pitävät käyttäjän kirjautuneena selaamisen aikana, mikä estää sivustoa pyytämästä sisäänkirjautumista useita kertoja päästäksesi seuraaville sivuille.

  • Toiminto asetusten tallentamiseen

    Näiden evästeiden avulla voit muistaa käyttäjän valitsemat asetukset selaamisen aikana, esimerkiksi niiden avulla voit asettaa kielen.

  • Tilastolliset ja yleisönmittaustoiminnot (esim. Google Analytics)

    Nämä evästeet auttavat meitä ymmärtämään nimettömänä ja yhdistetyssä muodossa kerättyjen tietojen avulla, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustojen kanssa tarjoamalla tietoja vierailtuista osioista, sivustolla vietetystä ajasta ja mahdollisista toimintahäiriöistä. Tämä auttaa parantamaan verkkosivustojen suorituskykyä.

  • Sosiaalisen median evästeet (esim. Facebook)

    Näitä kolmannen osapuolen evästeitä käytetään integroimaan joitain tärkeimmän sosiaalisen median yleisiä piirteitä ja tarjoamaan niitä sivustolle. Erityisesti ne mahdollistavat rekisteröinnin ja todentamisen sivustolle facebookin ja google connectin kautta, sivuston sivujen jakamisen ja kommentoinnin sosiaalisissa verkostoissa, mahdollistavat Facebookin "like" ja "+1" toiminnot G +: ssa.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat

Kolmannen osapuolen toimittajat, mukaan lukien Google, käyttävät evästeitä näyttääkseen mainoksia käyttäjän aiempien vierailujen perusteella tällä sivustolla.

Evästeiden käyttö mainontaan antaa Googlelle ja sen yhteistyökumppaneille mahdollisuuden näyttää mainoksia tämän sivuston (ja muiden sivustojen) käyttäjille tällä sivustolla ja Googlen kumppanien verkkosivustoilla kerättyjen tilastotietojen perusteella.

Käyttäjät voivat halutessaan kieltäytyä personoidusta mainonnasta vierailemalla sivulla Mainosasetukset.

Vierailemalla sivulla www.aboutads.info voit poistaa evästeet käytöstä kolmansien osapuolien toimittajilta.

Hoidon tarkoitus

Tiedot voidaan kerätä yhteen tai useampaan seuraavista tarkoituksista:

  • tarjota pääsy portaalin ja tähän liittyvien portaalien / sivustojen rajoitetuille alueille ja lähettää viestintää, mukaan lukien kaupalliset, uutiset, päivitykset tämän sivuston ja sen hallitsemien ja / tai yhteydessä olevien ja / tai sponsoroitujen yritysten aloitteista.
  • edellä mainittujen tietojen mahdollinen siirto kolmansille osapuolille, aina tavoitteena sähköpostimarkkinointikampanjoiden luominen ja kaupallisen viestinnän lähettäminen.
  • suorittaa lakien tai asetusten asettamat velvoitteet;
  • kontaktien hallinta;

Käsittelymenetelmät

Tietoja käsitellään seuraavilla tavoilla:

  • yhden valinnan mukainen tiedonkeruu tietyssä tietokannassa;
  • nauhoitus ja käsittely paperilla ja / tai magneettisella alustalla;
  • arkistojen organisointi pääasiassa automatisoidussa muodossa vähimmäisturvatoimenpiteitä koskevan teknisen määräyksen mukaisesti, tietosuojasäännöksen liite B.

Pakollinen luonne

Kaikki pyydetyt tiedot ovat pakollisia.

Diritti dell'interessato

Taiteen mukaisesti. 7 (Oikeus tutustua henkilötietoihin ja muut oikeudet) tietosuojakoodin mukaisesti, ilmoitamme, että oikeutesi tietojen käsittelyyn ovat:

  • tietää vapaan pääsyn kautta sinua mahdollisesti koskettavan tietojenkäsittelyn olemassaolo;
  • saada tietoja käsittelyn luonteesta ja tarkoituksesta
  • saada omistajalta viipymättä:
    • vahvistus sinua koskevien henkilötietojen olemassaolosta, vaikka niitä ei vielä olisikaan rekisteröity, ja samojen tietojen ja niiden alkuperän sekä ymmärrettävässä muodossa tapahtuvan viestinnän sekä logiikan ja tarkoitukset, joihin käsittely perustuu; pyyntö voidaan uusia, ellei ole perusteltuja syitä, vähintään XNUMX päivän välein;
    • laittomasti käsiteltyjen tietojen peruuttaminen, muuttaminen nimettömiksi tai laittomasti käsiteltävien tietojen estäminen, mukaan lukien tiedot, joiden säilyttäminen ei ole tarpeellista tarkoituksiin, joista tietoja kerättiin tai käsiteltiin myöhemmin;
    • olemassa olevien tietojen päivittäminen, oikaiseminen tai, jos kiinnostunut, integrointi;
    • vastustaa kokonaan tai osittain laillisista syistä sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, vaikka se olisikin merkityksellistä keräämisen tarkoituksen kannalta;

Huomautamme, että rekisterinpitäjä on kaikissa oikeudellisissa tarkoituksissa:

  • LGDinformatica
  • ALV-numero 05744800870
  • Sähköposti: Privacy@lgdinformatica.com

Käyttääkseen säännöissä säädettyjä oikeuksia. Tietosuojakoodin 7 pykälän mukaisesti tai tietojesi poistamiseksi arkistosta, ota meihin yhteyttä jonkin saatavilla olevista kanavista.

Kaikki tiedot on suojattu virustorjunta-, palomuuri- ja salasanasuojauksella.

Tietoa lapsille

Mielestämme on tärkeää tarjota lisäsuojaa lapsille verkossa. Kannustamme vanhempia ja huoltajia viettämään aikaa verkossa lastensa kanssa tarkkailemaan, osallistumaan ja / tai seuraamaan ja ohjaamaan heidän verkkotoimintaansa. Emme kerää henkilötietoja alaikäisiltä. Jos vanhempi tai huoltaja uskoo, että sivustollamme on lapsen henkilökohtaisia ​​tietoja tietokannassaan, ota meihin välittömästi yhteyttä (käyttämällä annettuja sähköpostiviestejä) ja teemme kaikkemme poistaaksemme nämä tiedot mahdollisimman pian.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online-toimintojamme ja on voimassa verkkosivustomme kävijöille sekä jaettuihin ja / tai kerättyihin tietoihin. Tämä käytäntö ei koske mitään tietoja, jotka on kerätty offline-tilassa tai muiden kanavien kuin tämän verkkosivuston kautta.

Suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja sen ehdot. Jos haluat lisätietoja tai jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

LGD Informatiikka

Keitä me olemme

Verkkosivustomme osoite on: http://megascontiecoupon.it.

Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään ja miksi keräämme sitä

Kommentit

Kun kävijät jättävät kommentteja sivustoon, keräämme kommentti-lomakkeessa esitetyt tiedot sekä vierailijan IP-osoitteen ja selaimen käyttäjäagenttijonon roskapostin havaitsemiseen.

Gravatar-palveluun voidaan antaa anonymisoitu merkkijono, joka on luotu sähköpostiosoitteestasi (jota kutsutaan myös hashiksi), jotta näet, käytätkö sitä. Gravatar-palvelun tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä: https://automattic.com/privacy/. Kommenttisi hyväksymisen jälkeen profiilikuvasi on näkyvissä yleisölle kommenttisi yhteydessä.

Media

Jos lähetät kuvia verkkosivustoon, sinun ei pidä ladata kuvia, joissa on mukana upotettuja sijaintitietoja (EXIF GPS). Sivuston kävijät voivat ladata ja purkaa sijaintitietoja verkkosivuilla olevista kuvista.

Yhteydenottolomakkeet

Keksit

Jos jätät kommentin sivustoomme, voit liittyä tallentamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkkosivustosi evästeissä. Nämä ovat kätevästi, joten sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet kestävät yhden vuoden.

Jos vierailet kirjautumissivullamme, asetamme väliaikaisen evästeen määrittämään, hyväksyykö selaimesi evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja ja hylätään, kun suljet selaimesi.

Kun kirjaudut sisään, määrittelemme myös useita evästeitä kirjautumistietojesi ja näytön valintojen tallentamiseksi. Kirjautuminen evästeissä kestää kaksi päivää, ja näytön asetusten evästeet kestävät vuoden. Jos valitset "Muista minut", kirjautumistasi jatkuu kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tilistäsi, kirjautumistiedostot poistetaan.

Jos muokkaat tai julkaiset artikkelia, selaimeesi tallennetaan uusi eväste. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja eikä yksinkertaisesti ilmoita juuri muokattua artikkelia. Se päättyy 1-päivän jälkeen.

Sulautettu sisältö muilta verkkosivustoilta

Tämän sivuston artikkeleihin voi sisältyä upotettu sisältö (esim. Videot, kuvat, artikkelit jne.). Muiden verkkosivustojen sulautettu sisältö toimii samalla tavoin kuin kävijä on käynyt toisella verkkosivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata vuorovaikutusta kyseisen sulautetun sisällön kanssa, mukaan lukien seurannan vuorovaikutuksen upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiseen verkkosivustoon.

Analytics

Kuka jakaa tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietosi

Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään loputtomiin. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä kaikki seurantakommentit automaattisesti sen sijaan, että pidämme niitä kohtuullisessa jonoesityksessä.

Käyttäjille, jotka rekisteröivät verkkosivustollamme (jos sellaisia ​​on), tallennamme myös käyttäjäprofiiliin antamat henkilökohtaiset tiedot. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja milloin tahansa (paitsi että he eivät voi muuttaa käyttäjänimeä). Verkkosivuston ylläpitäjät voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on tietosi

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää vastaanottamasi viedyn tiedoston henkilötietojesi perusteella, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka olet antanut meille. Voit myös pyytää, että poistat henkilötietosi, jotka meillä on. Tämä ei sisällä tietoja, joita meidän on pidettävä hallinnollisissa, oikeudellisissa tai turvallisuussyistä.

Missä lähetämme tietosi

Vierailijan kommentteja voidaan tarkistaa automaattisen roskapostin tunnistuspalvelun avulla.

Yhteystietosi

Lisätietoja

Miten suojelemme tietojasi

Mitä tietojenkäsittelymenetelmiä meillä on käytössä

Mitkä kolmannet osapuolet saamme tietoja

Mitä automaattista päätöksentekoa ja / tai profilointia teemme käyttäjätietoja

Teollisuuden sääntelyn julkistamisvaatimukset

LGD Informatiikka

LGD Informatica (jäljempänä "sivusto") suojelee henkilötietojen luottamuksellisuutta ja takaa niille tarvittavan suojan kaikilta tapauksilta, jotka voivat saattaa heidät rikkomisriskiin.

Kuten Euroopan unionin asetus n:o edellyttää. 679/2016 ("GDPR") ja erityisesti art. 13, alla annamme käyttäjälle ("kiinnostunut") lain edellyttämät tiedot henkilötietojensa käsittelystä.

OSA I.

Keitä olemme ja mitä tietoja käsittelemme (GDPR artiklan 13, 1 kohdan a alakohta, 15 artiklan b alakohta)

 LGD Informatica, sen GLG-edustajansa henkilössä, jonka kotipaikka on Linguaglossa (ct), Via Nuova n. 50, toimii rekisterinpitäjänä ja tavoittaa osoitteesta info@lgdinformatica.com ja kerää ja/tai vastaanottaa tietoja kiinnostuneesta osapuolesta, kuten:

TietoluokkaEsimerkki tietotyypeistä
Henkilökohtaiset tiedotnimi, sukunimi, osoite, kansallisuus, maakunta ja asuinkunta, lankapuhelin ja/tai matkapuhelin, faksi, verotunnus, sähköpostiosoite (osoitteet)
PankkitiedotIBAN ja pankki-/postitiedot (lukuun ottamatta luottokortin numeroa)
Telemaattiset liikennetiedotLoki, alkuperän IP-osoite.

Sivusto ei vaatii asianosaista toimittamaan niin sanottuja "erityisiä" tietoja tai GDPR:n määräysten mukaisesti (9 artikla) ​​henkilötietoja, jotka paljastavat rodun tai etnisen alkuperän, poliittiset mielipiteet, uskonnolliset tai filosofiset vakaumukset tai ammattiliittojen jäsenyyden, kuten sekä geneettiset tiedot, biometriset tiedot, joiden tarkoituksena on yksilöidä luonnollinen henkilö, tiedot, jotka liittyvät henkilön terveyteen tai seksuaaliseen elämään tai seksuaaliseen suuntautumiseen. Mikäli sivustolta pyydetty palvelu edellyttää tällaisten tietojen käsittelyä, asianomainen saa etukäteen tarkempia tietoja ja pyytää asianmukaista suostumusta.

Omistaja on nimittänyt a Vastuu henkilötietojen suojasta (Tietosuojavastaava - DPO) keneen voi ottaa yhteyttä tiedusteluja ja pyyntöjä varten:

sähköposti: info@lgdinformatica.com Puhelin: 327 99 66 230

Kaikkia tietoja tai pyyntöjä varten asianomainen osapuoli voi ottaa yhteyttä osoitteeseen info@lgdinformatica.com

Puhelin 327 99 66

OSA II

 Mihin tarkoituksiin tarvitsemme kiinnostuneen osapuolen tietoja (GDPR 13 artiklan 1 kohta)

Rekisterinpitäjä käyttää tietoja rekisteröintipyynnön ja valitun Palvelun ja/tai ostetun Tuotteen toimitussopimuksen seurantaan, asianosaisen lähettämien yhteydenottopyyntöjen hallintaan ja toteuttamiseen, avun antamiseen, lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseen. . jotka Rekisterinpitäjän on tehtävä harjoitetun toiminnan mukaisesti. Sivusto ei missään tapauksessa myy asianosaisen henkilötietoja kolmansille osapuolille tai käytä niitä ilmoittamattomiin tarkoituksiin.

Asianomaisen tietoja käsitellään erityisesti:

a) ilmoittautuminen ja yhteydenotto- ja/tai tietoaineistopyynnöt

Asianomaisen henkilötietojen käsittely tapahtuu rekisteröintipyyntöön liittyvien valmistelutoimien suorittamiseksi, tieto- ja yhteydenottopyyntöjen hoitamiseksi ja/tai tiedotusaineiston lähettämiseksi sekä mahdollisten pyyntöjen täyttämiseksi. muu velvoite.

Näiden hoitojen oikeusperustana on rekisteröitymis-, tieto- ja yhteydenottopyyntöön ja/tai tietomateriaalin lähettämiseen liittyvien palvelujen suorittaminen ja lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen.

b) sopimussuhteen hallinta

Asianomaisen henkilötietojen käsittely tapahtuu palvelun ja/tai Tuotteen ostamisen, siihen liittyvän tilauksen hallinnan, itse Palvelun tarjoamisen ja/tai tuotannon valmistelutoimien suorittamiseksi. ja/tai ostetun Tuotteen lähetys, siihen liittyvä laskutus ja maksujen hallinta, valitusten ja/tai ilmoitusten käsittely tukipalvelulle ja itse avun toimittaminen, petosten torjunta sekä muiden velvoitteiden täyttäminen sopimuksesta johtuvat.

Näiden hoitojen oikeusperustana on sopimussuhteeseen kuuluvien palvelujen suorittaminen ja lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen.

c) Palveluiden/Tuotteiden myynninedistämistoimet analogit asianomaisen osapuolen ostamiin tuotteisiin (GDPR:n johdanto-osan 47 kappale)

Rekisterinpitäjä voi myös ilman sinun nimenomaista suostumustasi käyttää asianomaisen osapuolen ilmoittamia yhteystietoja palvelujensa/tuotteidensa suoramyyntiä varten vain siinä tapauksessa, että kyseessä ovat Palvelut/Tuotteet, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin sopimuksen kattamat tuotteet/tuotteet. myyntiin, ellei asianomainen osapuoli nimenomaisesti vastusta.

d) Palveluiden / Tuotteiden kaupallinen edistämistoiminta eri kuin asianomaisen ostamat

Asianomaisen henkilötietoja voidaan käsitellä myös kaupallisiin edistämistarkoituksiin, kyselyihin ja markkinatutkimukseen liittyen Rekisterinpitäjän tarjoamiin Palveluihin/Tuotteisiin vain, jos asianomainen on antanut luvan käsittelyyn eikä vastusta sitä.

Tämä hoito voi tapahtua automaattisella tavalla seuraavilla tavoilla:

  • sähköposti;
  • tekstiviesti;
  • puhelimitse ja voidaan tehdä:
  1. jos asianomainen ei ole peruuttanut suostumustaan ​​tietojen käyttöön;
  2. jos asianomainen ei ole rekisteröity PR n:ssä tarkoitettuun väiterekisteriin siinä tapauksessa, että käsittely tapahtuu ottamalla yhteyttä puhelinoperaattoriin. 178/2010;

Näiden hoitojen oikeusperustana on asianomaisen ennen itse hoitoa antama suostumus, jonka asianomainen voi peruuttaa vapaasti ja milloin tahansa (katso III jakso).

e) IT-turvallisuus

Rekisterinpitäjä käsittelee GDPR:n johdanto-osan kappaleen 49 määräysten mukaisesti, myös toimittajiensa (kolmannen osapuolen ja/tai vastaanottajien) kautta liikenteeseen liittyviä asianomaisen osapuolen henkilötietoja siinä määrin kuin se on ehdottoman välttämätöntä ja oikeasuhteista sen takaamiseksi. verkkojen ja tietojen turvallisuus, eli verkon tai tietojärjestelmän kyky kestää tietyllä turvallisuustasolla odottamattomia tapahtumia tai laittomia tai haitallisia toimia, jotka vaarantavat tallennettujen tai siirrettyjen henkilötietojen saatavuuden, aitouden, eheyden ja luottamuksellisuuden.

Rekisterinpitäjä ilmoittaa rekisteröidyille viipymättä, jos on erityinen vaara heidän tietojensa loukkaamisesta, sanotun kuitenkaan rajoittamatta artiklan säännöksistä johtuvien velvoitteiden noudattamista. GDPR:n 33 kohta, joka koskee ilmoituksia henkilötietojen rikkomisesta.

Näiden käsittelyjen oikeusperustana on lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen ja Rekisterinpitäjän oikeutettu etu suorittaa hoitoja, jotka liittyvät yrityksen omaisuuden suojaamiseen.

f) profilointi 

Asianomaisen henkilötietoja voidaan käsitellä myös profilointitarkoituksiin (kuten siirrettyjen tietojen ja valittujen Palveluiden/Tuotteiden analysointi, mainosviestien ja/tai kaupallisten ehdotusten ehdottaminen käyttäjien itsensä tekemien valintojen mukaisesti) yksinomaan jos asianomainen osapuoli on antanut nimenomaisen ja tietoon perustuvan suostumuksen. Näiden hoitojen oikeusperustana on asianomaisen osapuolen ennen itse hoitoa antama suostumus, jonka asianomainen osapuoli voi peruuttaa vapaasti ja milloin tahansa (katso III jakso).

g) petostentorjunta (johdanto-osan 47 kappale ja GDPR:n 22 artikla)

  • Asianomaisen osapuolen henkilötietoja, lukuun ottamatta tiettyjä (GDPR 9 artikla) ​​tai oikeudellisia (GDPR 10 artikla) ​​tietoja, käsitellään valvonnan mahdollistamiseksi vilpillisten maksujen valvomiseksi ja estämiseksi, todentamista suorittavilla ohjelmistojärjestelmillä automatisoidussa ja ennen palveluista/tuotteista neuvottelemista;
  • näiden tarkastusten läpäiseminen negatiivisella tuloksella tekee tapahtuman suorittamisen mahdottomaksi; Asianomainen voi joka tapauksessa ilmaista mielipiteensä, saada selvityksen tai riitauttaa päätöksen perustelemalla perustelunsa Asiakaspalveluun tai osoitteeseen info@lgdinformatica.com ;
  • vain petostentorjuntatarkoituksiin kerätyt henkilötiedot, toisin kuin pyydetyn palvelun moitteettoman suorittamisen kannalta välttämättömät tiedot, poistetaan välittömästi palvelun päättyessä.

h) alaikäisten suojelu

Rekisterinpitäjän tarjoamat Palvelut/Tuotteet on varattu henkilöille, jotka voivat laillisesti, asiaa koskevan kansallisen lainsäädännön perusteella tehdä sopimusvelvoitteita.

Rekisterinpitäjä, estääkseen laittoman pääsyn palveluihinsa, toteuttaa ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä oikeutetun etujensa suojelemiseksi, kuten verolain valvontaa ja/tai muita tarkastuksia, tarvittaessa tiettyjen Palveluiden/Tuotteiden osalta, tietojen oikeellisuuden . toimivaltaisten viranomaisten myöntämien henkilöllisyystodistusten tunnistaminen.

Viestintä kolmansille osapuolille ja vastaanottajaryhmille (GDPR:n 13 artiklan 1 kohta)

Asianomaisen osapuolen henkilötietojen luovuttaminen tapahtuu pääasiassa kolmansille osapuolille ja/tai vastaanottajille, joiden toiminta on välttämätöntä perustetulle suhteelle ominaisten toimintojen suorittamiseksi ja tiettyjen lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, kuten:

Vastaanottajien luokattarkoituksiin
LGD InformatiikkaHallinto-, kirjanpito- ja niihin liittyvät velvoitteet sopimuksen täyttämiseen,
LGD Informatican kolmannet osapuoletPalvelun tarjoaminen (apu, ylläpito, tuotteiden toimitus/lähetys, lisäpalvelujen tarjoaminen, verkko- ja sähköisten viestintäpalvelujen toimittajat), jotka liittyvät pyydettyyn palveluun
Luotto- ja digitaaliset maksulaitokset, pankit

/ posti

Sopimuspalveluun liittyvien perinteiden, maksujen, hyvitysten hallinta
Ulkopuoliset ammattilaiset / konsultit ja konsulttiyrityksetLakisääteisten velvoitteiden täyttäminen, oikeuksien käyttö, sopimusoikeuksien suojaaminen, luottojen takaisinperiminen
Taloushallinto, julkiset elimet, oikeusviranomaiset, valvonta- ja valvontaviranomaisetLakisääteisten velvoitteiden täyttäminen, oikeuksien puolustaminen; viranomaisten tai vastaavien elinten erityislainsäädännön perusteella ylläpitämät luettelot ja rekisterit, jotka liittyvät sopimuspalveluun
Aiheet, jotka on virallisesti delegoitu tai joilla on tunnustettu laillinen nimikeLailliset edustajat, kuraattorit, huoltajat jne.

 

* Rekisterinpitäjä vaatii kolmansia osapuolia, sen tavarantoimittajia ja tietojen käsittelijöitä noudattamaan asianomaisen osapuolen osalta hyväksyttyjä turvatoimenpiteitä, jotka rajoittavat rekisterinpitäjän toiminta-alueen pyydettyyn palveluun liittyviin hoitoihin.

Rekisterinpitäjä ei siirrä henkilötietojasi maihin, joissa GDPR:ää ei sovelleta (EU:n ulkopuoliset maat) ellei ole määritelty päinvastaisia ​​viitteitä, joista sinulle ilmoitetaan etukäteen ja sinulta pyydetään tarvittaessa suostumus.

Näiden hoitojen oikeudellinen perusta on luotuun suhteeseen kuuluvien palvelujen suorittaminen, lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen ja LGD Informatican oikeutettu etu suorittaa näihin tarkoituksiin tarvittavia hoitoja.

OSA III

 Mitä tapahtuu, jos asianomainen ei toimita pyydetyn palvelun suorittamisen kannalta tarpeellisiksi todettuja tietojaan? (Artikla 13, kohta 2, kirjain ja GDPR) 

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely on tarpeen pyydettyjen palvelujen sekä palvelun tarjoamisen ja/tai pyydetyn Tuotteen toimittamisen seuraamiseksi. Jos asianomainen ei anna tilauslomakkeessa tai rekisteröintilomakkeessa nimenomaisesti tarpeen mukaan annettuja henkilötietoja, Rekisterinpitäjä ei voi jatkaa pyydettyjen palvelujen ja/tai sopimuksen hoitamiseen liittyvää käsittelyä ja Siihen liittyvät palvelut / tuotteet tai niistä riippuvat velvoitteet.

Mitä tapahtuu, jos asianomainen osapuoli ei anna suostumusta henkilötietojen käsittelyyn Palveluiden / Tuotteiden kaupallista edistämistä varten eri verrattuna ostettuihin? 

Mikäli asianomainen ei anna suostumustaan ​​henkilötietojen käsittelyyn näitä tarkoituksia varten, mainittua käsittelyä ei tapahdu samoihin tarkoituksiin ilman, että sillä on vaikutuksia pyydettyjen palvelujen tarjoamiseen tai niihin, joita varten hän on jo antanut heidän suostumuksensa tarvittaessa.

Mikäli asianomainen on antanut suostumuksensa ja peruuttaa sen myöhemmin tai vastustaa käsittelyä kaupallista myynninedistämistoimintaa varten, hänen tietojaan ei enää käsitellä näitä toimia varten ilman, että siitä on seurauksia tai haitallisia vaikutuksia asianosaiselle ja vaadituille esitys.

Kuinka käsittelemme asianosaisen tietoja (GDPR artikla 32) 

Rekisterinpitäjä huolehtii riittävien turvatoimien käytöstä rekisteröidyn henkilötietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden säilyttämiseksi ja määrää vastaavia turvatoimia kolmansille osapuolille toimittajille ja johtajille.

Missä käsittelemme asianosaisen tietoja

Asianomaisen henkilötiedot säilytetään paperi-, tietokone- ja telemaattisissa arkistoissa, jotka sijaitsevat GDPR:n soveltamismaissa (EU-maat).

Kuinka kauan kiinnostuneen osapuolen tietoja säilytetään? (Artikla 13, kohta 2, kohta a GDPR)

Ellei hän nimenomaisesti ilmoita haluavansa poistaa niitä, asianomaisen osapuolen henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin ne ovat tarpeellisia niiden laillisten tarkoitusten kannalta, joita varten ne on kerätty.

Erityisesti niitä säilytetään koko rekisterirekisteröinnin ajan ja joka tapauksessa enintään 12 (kaksitoista) kuukauden käyttämättömyyden ajan tai jos ne eivät tämän ajanjakson aikana liity palveluihin ja/ tai ostanut Tuotteet itse rekisterin kautta.

Rekisterinpitäjälle toimitettujen tietojen kaupallista edistämistä varten muista kuin asianomaisen jo hankkimista palveluista, joihin hän alun perin antoi suostumuksensa, niitä säilytetään 24 kuukautta, ellei annettua suostumusta peruuteta. .

Rekisterinpitäjälle profilointitarkoituksiin luovutettuja tietoja säilytetään 12 kuukautta, ellei annettua suostumusta peruuteta.

On myös lisättävä, että siinä tapauksessa, että käyttäjä välittää sivustolle ei-toivottuja tai tarpeettomia henkilötietoja pyydetyn palvelun suorittamiseksi tai siihen kiinteästi liittyvän palvelun tarjoamiseksi, sivustoa ei voida pitää niiden omistajana. tiedot ja poistaa ne mahdollisimman pian.

Huolimatta asianomaisen tahon päätöksestä poistaa ne henkilötiedot säilytetään joka tapauksessa voimassa olevan lainsäädännön ja/tai kansallisten määräysten mukaisin ehdoin, yksinomaan tiettyjen palveluiden erityisvelvollisuuksien takaamiseksi (muuten esimerkki, mutta ei tyhjentävä, varmennettu sähköposti, digitaalinen allekirjoitus, korvaava säilyttäminen - katso asiaa koskeva kohta).

Lisäksi henkilötietoja säilytetään joka tapauksessa sellaisten velvoitteiden (esim. verotus ja kirjanpito) suorittamista varten, jotka jäävät jäljelle myös sopimuksen päättymisen jälkeen (Italian siviililain 2220 artikla); näitä tarkoituksia varten Rekisterinpitäjä säilyttää vain syytteeseenpanonsa edellyttämät tiedot.

Tapauksissa, joissa sopimuksesta ja/tai rekisteriin rekisteröinnistä johtuvat oikeudet ovat voimassa, jolloin asianosaisen henkilötietoja, yksinomaan niitä, jotka ovat tarpeen näihin tarkoituksiin, käsitellään niiden toteuttamisen kannalta välttämättömän ajan. .

Mitkä ovat asianosaisen oikeudet? (GDPR artiklat 15–20)

Asianomaisella on oikeus saada rekisterinpitäjältä seuraavat tiedot:

  1. vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja vai ei, ja tässä tapauksessa pääsy henkilötietoihin ja seuraaviin tietoihin:
    1. käsittelyn tarkoitukset;
    2. kyseisten henkilötietojen luokat;
    3. vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille henkilötietoja on luovutettu tai tullaan luovuttamaan, erityisesti jos he ovat kolmansien maiden tai kansainvälisten järjestöjen vastaanottajia;
    4. mikäli mahdollista, toimitettujen henkilötietojen säilytysaika tai, jos se ei ole mahdollista, tämän ajanjakson määrittämisessä käytetyt kriteerit;
    5. asianosaisella on oikeus pyytää rekisterinpitäjää oikaisemaan tai poistamaan henkilötietonsa tai rajoittamaan itseään koskevien henkilötietojen käsittelyä tai vastustaa niiden käsittelyä;
    6. oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle;
    7. jos tietoja ei ole kerätty asianomaiselta, kaikki saatavilla olevat tiedot niiden alkuperästä;
    8. automatisoidun päätöksentekoprosessin olemassaolo, mukaan lukien profilointi, ja ainakin tällaisissa tapauksissa merkittävät tiedot käytetystä logiikasta sekä tällaisen käsittelyn merkitys ja odotetut seuraukset rekisteröidylle.
    9. kolmannen maan (EU:n ulkopuolisen maan) tai kansainvälisen järjestön antamat riittävät takeet siirrettyjen tietojen suojaamiseksi
  2. oikeus saada kopio käsiteltävistä henkilötiedoista, jos tämä oikeus ei vaikuta muiden oikeuksiin ja vapauksiin; Jos rekisteröity pyytää lisäkopioita, rekisterinpitäjä voi periä kohtuullisen kustannusperusteisen maksun
  3. oikeus saada rekisterinpitäjältä oikaisemaan häntä koskevat virheelliset henkilötiedot ilman aiheetonta viivytystä
  4. oikeus saada rekisterinpitäjältä häntä koskevien henkilötietojen poistaminen ilman aiheetonta viivytystä, jos GDPR:n 17 momentissa säädetyt syyt. XNUMX, mukaan lukien esimerkiksi siinä tapauksessa, että ne eivät enää ole tarpeen käsittelyn tarkoituksiin tai jos sen oletetaan olevan laitonta ja laissa säädetyt ehdot ovat aina olemassa; ja joka tapauksessa, jos käsittely ei ole perusteltua muulla yhtä laillisella syyllä;
  5. oikeus saada rekisterinpitäjältä käsittelyn rajoitus 18 §:ssä säädetyissä tapauksissa. GDPR:n XNUMX pykälän mukaisesti, esimerkiksi jos olet kiistänyt sen paikkansapitävyyden, niin kauan kuin Rekisterinpitäjä tarvitsee sen oikeellisuuden tarkistamiseen. Asianomaiselle on myös ilmoitettava kohtuullisessa ajassa, milloin keskeytysaika on päättynyt tai käsittelyn rajoittamisen syy on lakannut, ja sen vuoksi itse rajoitus on kumottu;
  6. oikeus saada tiedonanto vastaanottajien omistajalta, jolle suoritetun käsittelyn korjauksia, peruutuksia tai rajoituksia koskevat pyynnöt on välitetty, ellei tämä ole mahdotonta tai vaati vaivaa
  7. oikeus saada häntä koskevat henkilötiedot jäsennellyssä muodossa, yleisesti käytetyssä ja automaattisella laitteella luettavissa olevassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle ilman, että rekisterinpitäjä, jolle hän on ne luovuttanut, estäisi ne rekisterissä säädetyissä tapauksissa. taide. GDPR 20, ja oikeus saada suoraan henkilötietojasi siirretty rekisterinpitäjältä toiselle, jos se on teknisesti
  8. Jos haluat lisätietoja ja joka tapauksessa lähettää pyyntösi, sinun on otettava yhteyttä rekisterinpitäjään osoitteessa info@lgdinformatica.com. Varmistaakseen, että edellä mainittuja oikeuksia käyttää asianomainen eikä valtuuttamattomia kolmansia osapuolia, Rekisterinpitäjä voi pyytää häntä toimittamaan tarkoitukseen tarvittavia lisätietoja.

Miten ja milloin asianomainen voi vastustaa henkilötietojensa käsittelyä? (GDPR art. 21)

Asianomaisen erityiseen tilanteeseen liittyvistä syistä hän voi milloin tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, jos se perustuu oikeutettuun etuun tai jos se tapahtuu kaupallisen edistämistoiminnan vuoksi, lähettämällä pyynnön rekisterinpitäjälle osoitteessa  info@lgdinformatica.com.

Asianomaisella on oikeus saada henkilötietonsa poistetuksi, jos rekisterinpitäjällä ei ole pyynnön perusteeseen nähden oikeutettua pakottavaa syytä, ja joka tapauksessa, jos asianomainen on vastustanut käsittelyä kaupallisia edistämistoimia varten.

Kenelle asianomainen voi tehdä valituksen? (GDPR art. 15)

Rajoittamatta muita hallinnollisia tai oikeudellisia toimia asianomainen osapuoli voi tehdä valituksen Italian alueen toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle (henkilötietojen suojaviranomainen) tai viranomaiselle, joka suorittaa tehtävänsä ja käyttää toimivaltaansa. jäsenvaltio, jossa GDPR-asetusta rikottiin.

Kaikista näiden tietojen päivityksestä ilmoitetaan viipymättä ja asianmukaisin keinoin, ja niistä tiedotetaan myös, jos rekisterinpitäjä käsittelee asianosaisen tietoja muihin kuin näissä tiedoissa mainittuihin tarkoituksiin ennen jatkamista ja sen jälkeen, kun rekisterinpitäjä on antanut suostumuksensa. "kiinnostunut tarvittaessa.

 

IV OSA

EVÄSTEET

Yleistä tietoa, evästeiden poistaminen ja hallinta

Evästeet ovat tietoja, jotka lähetetään verkkosivustolta ja joita internet-selain tallentaa käyttäjän tietokoneelle tai muulle laitteelle (esimerkiksi tabletille tai matkapuhelimelle). Teknisiä evästeitä ja kolmannen osapuolen evästeitä voidaan asentaa verkkosivustoltamme tai sen aliverkkotunnuksista.

Joka tapauksessa käyttäjä voi hallita tai pyytää evästeiden yleistä deaktivointia tai peruuttamista muuttamalla Internet-selaimen asetuksia. Tämä deaktivointi voi kuitenkin hidastaa tai estää pääsyn joihinkin sivuston osiin.

Evästeiden hallinnan tai poistamisen asetukset voivat vaihdella käytetyn Internet-selaimen mukaan, joten saadaksesi lisätietoja näiden suorittamisesta

toimintoja, suosittelemme, että käyttäjä tutustuu laitteensa käyttöohjeeseen tai Internet-selaimen "Ohje"- tai "Ohje"-toimintoon.

Alla on linkkejä, jotka selittävät evästeiden hallinnan tai poistamisen käytöstä suosituimmissa Internet-selaimissa:

  • Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/it-IT/internet-explorer/delete-manage-cookies
  • Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647
  • Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/it/kb/Gestione%20dei%20cookie
  • Opera: http://help.opera.com/Windows/10.00/it/cookies.html
  • Safari: https://support.apple.com/kb/PH19255

 

Tekniset evästeet

Teknisten evästeiden käyttö eli evästeet, jotka ovat välttämättömiä viestinnän välittämiseksi sähköisessä viestintäverkossa tai evästeet, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä palveluntarjoajalle asiakkaan pyytämän palvelun tarjoamiseksi, mahdollistaa sivustomme turvallisen ja tehokkaan käytön.

Istuntoevästeet voidaan asentaa, jotta ne mahdollistavat pääsyn ja pysymisen portaalin varatulla alueella todennettuna käyttäjänä.

Tekniset evästeet ovat välttämättömiä verkkosivustomme moitteettoman toiminnan kannalta, ja niitä käytetään, jotta käyttäjät voivat navigoida normaalisti ja hyödyntää verkkosivustollamme saatavilla olevia edistyneitä palveluita. Käytettävät tekniset evästeet on jaettu istuntoevästeisiin, joita säilytetään yksinomaan navigoinnin ajan, kunnes selain suljetaan, ja pysyviin evästeisiin, jotka tallennetaan käyttäjän laitteen muistiin, kunnes ne vanhenevat tai käyttäjä peruuttaa. Sivustomme käyttää seuraavia teknisiä evästeitä:

  • Tekniset navigointi- tai istuntoevästeet, joita käytetään normaalin navigoinnin ja käyttäjän todennuksen hallintaan;
  • Toiminnalliset tekniset evästeet, joita käytetään muistamaan käyttäjän valitsemat personoinnit, kuten esimerkiksi kieli;
  • Teknisiä analytiikkaevästeitä käytetään tietämään, kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivustoamme, jotta he voivat arvioida ja parantaa sivustoamme

 

Kolmannen osapuolen evästeet

Kolmannen osapuolen evästeitä voidaan asentaa: nämä ovat Google Analyticsin, Google Doubleclickin, Criteon, Rocket Fuelin, Youtuben, Yahoon, Bingin ja Facebookin analyyttisiä ja profilointievästeitä. Nämä evästeet lähetetään edellä mainittujen kolmansien osapuolten verkkosivustoilta, jotka ovat sivustomme ulkopuolella.

Kolmannen osapuolen analyyttisiä evästeitä käytetään havaitsemaan tietoja käyttäjien käyttäytymisestä sivustolla. Kysely tehdään anonyymisti suorituskyvyn seuraamiseksi ja sivuston käytettävyyden parantamiseksi. Kolmannen osapuolen profilointievästeet

osien avulla luodaan käyttäjiin liittyviä profiileja, jotta voidaan ehdottaa mainosviestejä käyttäjien itsensä esittämien valintojen mukaisesti.

Näiden evästeiden käyttöä säätelevät kolmansien osapuolten itsensä vahvistamat säännöt, joten Käyttäjiä pyydetään lukemaan seuraavilla verkkosivuilla julkaistut tietosuojakäytännöt ja ohjeet evästeiden hallintaan tai poistamiseen:

Google Analytics -evästeet:
- tietosuojakäytäntö: https://www.google.com/intl/it/policies/privacy/
- ohjeet evästeiden hallintaan tai poistamiseen: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=it

Google Doubleclick -evästeet:
- tietosuojakäytäntö: https://www.google.com/intl/it/policies/privacy/
- ohjeet evästeiden hallintaan tai poistamiseen: https://www.google.com/settings/ads/plugin

Facebook-evästeet:
- Tietosuojakäytäntö: https://www.facebook.com/privacy/explanation
- ohjeet evästeiden hallintaan tai poistamiseen: https://www.facebook.com/help/cookies/

Youtube-evästeet:
-tietosuojakäytäntö: https://www.youtube.com/intl/it/yt/about/policies/#community-guidelines
- ohjeet evästeiden hallintaan tai poistamiseen: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=it

Yahoo-evästeet:
-tietosuojakäytäntö ja ohjeet evästeiden hallintaan tai poistamiseen: https://policies.yahoo.com/ie/it/yahoo/privacy/euoathnoticefaq/

Bing-evästeet:
-tietosuojakäytäntö ja ohjeet evästeiden hallintaan tai poistamiseen https://privacy.microsoft.com/it-it/privacystatement

 

Evästeiden profilointi

Omistaja voi asentaa ne cd-ohjelmistolla web-analytiikka, profilointievästeet, joita käytetään laatimaan yksityiskohtaisia ​​ja reaaliaikaisia ​​analyysiraportteja, jotka liittyvät seuraaviin tietoihin: verkkosivuston vierailijat, alkuperän hakukoneet, käytetyt avainsanat, käyttökieli, eniten vierailtuja sivuja.

He voivat kerätä tietoja ja tietoja, kuten IP-osoite, kansallisuus, kaupunki, päivämäärä/aika, laite, selain, käyttöjärjestelmä, näytön resoluutio, navigointilähde, vieraillut sivut ja sivumäärä, käynnin kesto, tehtyjen käyntien määrä.

* * *

LGD Informatiikka
      LGD Informatiikka
      Logo
      Ota rekisteröinti käyttöön asetuksissa - yleinen
      LGDinformatica sähkekanavan tarjoukset ja kupongit